SAPTAMANA „SA STII MAI MULTE, SA FII MAI BUN”

 

Săptămîna “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”

  1. Săptămâna 18–22 aprilie 2023 a fost dedicată activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. În această săptămână nu s-au organizat cursuri conform orarului obișnuit al unității noastre de învățământ, iar programul „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” s-a  desfășurat în conformitate cu un orar special.
  2. Scopul acestui program a fost implicarea tuturor elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, nu neapărat în cele prezente în curriculumul național, și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în contexte nonformale.
  3. În perioada 18–22 aprilie 2023, Ministerul Educației Naționale a organizat, etapele naționale ale olimpiadelor școlare pe discipline de învățământ și ale concursurilor școlare.
  4. În programul „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, elaborat și organizat de unitatea noastra de învățământ, au fost incluși toți elevii și toate cadrele didactice.

Comentariile sunt închise.